#

NEEMe menüü on inspireeritud hooajaliselt värskest toorainest, kohalikest metsa- ja loodusandidest ning mereandidest nii siit- kui sealtpoolt lahte.

Põnevaid valikuid leiavad nii liha- kui kalasõbrad.


NEEMe peakokk Jegors Porulevs on õppinud restorani ärijuhtimist ning töötanud mitmetes tipprestoranides s.h ka Michelini tähte omava peakoka juhendamisel Norras.

Ta on võitnud auhinnalisi kohti mitmetelt mainekatelt kokandusvõistlustelt ja teeb oma tööd suure kire ja pühendumusega.


Neem

RESTORAN

Hubase sisekujundusega restoranisaal mahutab 70 külalist, avar päikeseterrass kuni 100 külalist. Privaatsema sündmuse jaoks saab rentida NEEMe Peomaja, kuhu mahub ümarlaudadesse istuma ning pidutsema samuti kuni 70 külalist. Soovi korral saab rentida terve NEEMe kompleksi, kus saab pidada ettevõtte suvepäevi, läbi viia tootepresentatsioone, korraldada seminari või mistahes Sulle sobilikku sündmust. Võta meiega ühendust ja küsi personaalset pakkumist erasündmuseks telefonil +372 5567 1005 või e-postil alla@neem.ee


#

Dmitri Garber

restorani juht

Dmitri haridustee algas 1999. aastal Tallinna Teeninduskoolist Hotelliteenindaja ameti omandamisega. Läbi aegade on Dmitri omandanud mitmeid erinvaid teadmisi teenindusest, müügist, motivatsioonist, psühholoogiast ja juhtimisest. Dmitri praktiliste kogemuste omandamine algas juba 2000. aastal Reval Hotell Olümpia saaliteenindajana. Suurepärane klienditeenindus- ja suhtlemisoskus, kiire õppimisvõime ning hea stressitaluvus avas peagi karjääris uusi uksi.

Aastal 2010 otsustas Dmitri võtta vastu suure väljakutse juhtida 6 erinevast restoranist 1350 istekohaga koosnevat toitlustuskompleksi Venemaal, kus kokku töötas ligi 600 töötajat. Dmitri ise usub, et just see kogemus oli tema karjääri suurim elukool, kus ta sai rakendada kõiki oma seni omandatud teadmisi ning õppida palju, palju uut! Aastal 2012 pöördus Dmitri tagasi kodulinna Tallinn, kus teda ja tema juhtimist ootasid taas restoranid ja hotellid. Aastal 2015 valiti Dmitri “Tallinna Parim Turistide Teenindaja 2015” tiitli vääriliseks.

#

Alla Viitmann

müügidirektor

Rohkem kui 10 aastat on Alla töötanud nii eraisikute kui äriklientidega mitmesuguste erinevate sündmuste korraldamisel. Nagu ta ise ütleb: „Minu eesmärk on pakkuda kliendile seda, mida ta tegelikult vajab. Iga sündmuse üks peamisi komponente on korralikult korraldatud toitlustus, alates kohvipausidest kuni piduliku õhtusöögini. Ja see on koht, kus kõik peab olema täiuslik – mitmesugused suupisted, õigel ajal serveeritud toidud ja joogid ning laitmatu disain. Minu jaoks ei ole probleem korraldada sündmusi ka tavapäraselt erinevates kohtades. Näiteks laeval, pargis, kontoris, kodus või kuskil mujal. Suhtun oma töösse kui loomingusse mida ma oma klientidega jagan. Iga sündmus on unikaalne ja toimub ainult korra. Sellepärast on oluline, et teie ja teie külalised mäletaksid seda ideaalsena.“

#

Juri Kont

arendusjuht

Olles 18-aastane, alustas Juri oma tööalast karjääri ühes Tallinki hotellis portjeena, kust liikus edasi hotelli vastuvõtu administraatoriks. 21-aastaselt viis elu teda Iirimaale, kus ta asus tööle Clarion 4* hotelli konverentsikeskusesse. Seal omandas ta suure kogemuse rahvusvaheliste konverentside ning pulmade läbiviimisel ning teenindamisel. 2 aastat hiljem viis karjääritee teda Westin hotel Dublin 5* konverentsikeskusesse, kus teenindas suuremaid rahvusvahelisi gruppe ning juhtis erinevaid meeskondi. Klientideks olid näiteks Marlboro rahvusvahelised konverentsid, Coca-Cola õhtusöögid jpt. Viimase kogemuse Iirimaalt sai ta Monart Spa privaatrestoranis töötades.
Kodumaale naastes otsustas Juri oma kogemuse baasilt asutada ettevõtte, mis suudab luua taolist kvaliteeti, mida ta oli omandanud ja näinud kogu oma karjääri jooksul.

Tänaseks on Juri 5 aastat kontsentreerunud ettevõtte juhtimisele ning cateringiteenuse ja restoraniäri arendamisele.

#

Jegors Porulevs

peakokk

Jegors õppis restorani ärijuhtimist Jurmalas. Tema esimene töökoht oli Jaapani restoranis „Hot Kitchen“, mille menüüs olid peamiselt wok- ja pearoad. Norras elades töötas ta 5 aastat 5 erinevas restoranis, kusjuures ühes nendest töötas ka Michelini tähte omav peakokk, mis oli tema jaoks äraütlemata põnev. Norras valmistas ta peamiselt Itaalia ja Skandinaavia toite. 23 aastaselt sai Jegorsist peakokk Norras asuvas Prantsuse restoranis „Tonsberg“. Alates 2013 elab ta Eestis ja töötas restoranis DOM. 2016 ja 2017 lõpetas 3. kohaga Lätis toimunud võistluse „Aasta Peakokk“ .

aastal osales ta San Pellegrino noore koka võistlusel „Young Chef“, mis toimus Stockholmis. Soomes osales ta praktikal Michelini tähte omavas restoranis „OLO“.
“Find something you’re passionate about and keep tremendously interested in it”, on tema moto.